Queen of Kammebornia

Jag struntar i vad klockan är

Kategori: Högtider och traditioner, Livet liksom

 
När jag äter hummer och löjrom och sparris och dricker bubbel med dig, då undrar jag varför vi inte äter det varje dag. Jag kan alla svaren om att det är dyrt och att det inte vore lika festligt om man åt det varje dag och att man skulle tröttna och blablabla. Men ändå. Lite oftare tycker jag i alla fall. Tänk att det kan få vara så skönt på nyårsafton att vi inte ens vet när klockan slår tolv. Det känns ointressant i sammanhanget när brasan sprakar, granen är tänd och vi dricker stora koppar te och ser en fantastisk film tillsammans, Jag tycker det är skönt att slippa alla ödesdigra kyrkklockor och jag är glad att jag inte behöver halka runt i någon snödriva med nylonstrumpbyxor och hala skor och ett glas i näven längre. Faktiskt så tycker jag att det är skönare att sitta i soffan med dig och dricka te och strunta i vad klockan är.

KOMMENTARER:

 • LORISSA LOVEBOMB säger:
  2014-01-01 | 13:46:38
  Bloggadress: http://lorissalovebomb.se

  Vi hamnade också i soffan, jag och min vän skålade in nyåret med varsin liten jäger, i sådana småflaskor som man dricker i Alperna. Sedan såg vi Fucking Åmål och somnade ;)

  Svar: Det låter fint! Stor kram!
  Queen of Kammebornia

 • Agneta säger:
  2014-01-01 | 15:37:26

  Ja nog är det skönt att inte längre va´ ung :-) Åh vilken skön bf helg ni måste ha haft! Men inte dröjer det så värst många timmar innan man längtar ihjäl sig efter kidsen...

  Svar: Ja, visst är det så! Men om de nu ändå ska iväg ibland så kan vi ju lika gärna ha det bra då också. Det är fint på olika vis. Men det är alltid bäst och helast när alla är hemma :)
  Queen of Kammebornia

 • Ia säger:
  2014-01-01 | 17:17:18

  Låter som en jättemysig kväll, men jag blir så nyfiken - vilken film blev det? Önskar dig och de dina allt gott för det nya året!

  Svar: Vi såg Goethe in love - helt fantastisk!
  Queen of Kammebornia

 • mia säger:
  2014-01-01 | 17:25:42
  Bloggadress: http://www.hemma-hos-mig.bloggplatsen.se

  hej Pia! vill tacka för alla underbara inlägg och fantastiska bilder, önskar att bloggen även fanns i bokformat!!

  Känner ibland ett sting av avund..ni har det så vackert och autentiskt. Orken och förmågan att leva ett liv som ni själva vill ha det verkar helt obändigt stark, vad som än händer.

  Önskar Dig och din familj ett riktigt gott nytt år

  Stor kram Mia

  Svar: Tack! Jag jobbar på boken och hoppas få ett förlag intresserat :) Vi har det vackert, men också jobbigt som jag tror att jag lyckas förmedla, det handlar ju om att våga möta mörkret för att kunna leva i ljuset. Och vi är lyckligt lottade som har varandra och oftast lyckas fokusera på det vackra. Men allt är skört. Stor varm kram till dig och gott nytt år!
  Queen of Kammebornia

 • Susan Billmark säger:
  2014-01-02 | 00:48:15
  Bloggadress: http://www.susanbillmark.se

  Härliga hela familjen i Kammebornia...önskar er alla ett fantastiskt, friskt, kärleksfullt och kreativt 2014. Krrrrrrrrrrraaaaaam

Kommentera inlägget här: