Queen of Kammebornia

Tre kakfat och en termos

Kategori: Blogg, Livet liksom

 
Du väcker mig med en kopp te på morgonen. Det är så skönt att vakna lite sakta. Jag minns inte hur vi kommer in på samtalsämnet kakfat och termosar men ganska snart är vi igång och skämtar om nya bloggnamn. Jag tror det börjar med att du säger något ironiskt om alla kakfat som står här och där i vårt hem. Kanske den nya bloggen ska heta Tre kakfat och en termos, säger jag med huvudet fortfarande halvt i kudden. Ja, svarar du allvarligt, nästan lite irriterat, eller varför inte Trettiosju kakfat och tvåhundranittiotre gamla termosar?
 
Nu har jag satt mig upp för att dricka mitt te och jag skrattar så tårarna rinner. Jag ser mitt oumbärliga vattenglas på nattduksbordet och säger att annars kanske den kan heta Tre glas vatten? Kanske det, svarar du. Eller Kissa lika många gånger. Jag har svårt att behålla teet där det ska vara när jag skrattar. Jag har väckt barnen men de verkar inte vara vakna, säger du. Det kanske den kan heta.
 
Jag föreslår att bloggen ska heta Tre kyssar och ett mögligt badrum. När vi har skrattat klart kommer lillebror in till oss och undrar varför vi skrattar. Kanske vaknade de i alla fall av våra skrattattacker. Det var ju bra. För snart går skolbussen och dagen börjar. Det är fint att få börja med ett skratt och en kopp te. Ett skratt och en kopp te, det kanske vore något. Nej, den nya bloggen ska heta Queen of Kammebornia så klart, precis som den gamla vanliga. Och nästa vecka får ni se den. 

KOMMENTARER:

 • Lena - gott for själen säger:
  2014-01-10 | 07:36:33
  Bloggadress: http://gottforsjalen.se

  Weeeii, vad spännande att se vad ni kokat ihop!

  Ha en fin fredag.

  Kram Lena

 • Prinsessorna på Bellevue säger:
  2014-01-10 | 08:57:07
  Bloggadress: http://prinsessornapabellevue.blogspot.se

  Jag är hemskt nyfiken på din nya blogg och vad duktiga Sederbladskan och du har hittat på!

  Kraam
  Petronella

 • Lina säger:
  2014-01-10 | 09:03:00
  Bloggadress: http://linasandligaresa.wordpress.com

  Åh vad spännande med nya bloggen - ser fram emot när den kommer till oss alla :)
  "Livet efter dig" - min absoluta favorit på sistone. Så vacker, rolig och underbar. Skratt blandas med tårar på alla plan.
  Stor kram och ha en riktigt härlig helg

 • Jennica säger:
  2014-01-10 | 21:52:35
  Bloggadress: http://www.jennicasblogg.blogspot.com

  Tänk att som barn, få vakna på morgonen av att ens föräldrar gapskrattar ihop..... Det borde alla barn få göra.... Jag kan tyvärr inte erbjuda detta, är ju själv och jag går faktiskt inte runt och gapskrattar för mig själv (fastän jag kanske borde det). Men jag försöker skapa mysiga morgnar för mig och barnen och det är kanske på gott och ont. Min 4-åring tycker det är jobbigt att säga hej då på dagis och min stora tjej som är 13 säger, att det är för att jag gör det för mysigt på morgonen. Jisses.....det blir liksom fel hur man än gör....men jag hävdar ändå att morgonmys måste vara bra.... :)
  Kram på dig och er!

Kommentera inlägget här: